Uw hulp bij inkoop

Bij Bramkamp Car Mediation kunt u terecht voor al uw inkoopzaken. Wij zetten ons in voor autobedrijven om een hoger rendement te behalen. Dit realiseren wij door een hogere beschikbaarheid aan auto’s te verkrijgen voor de juiste prijs.

Wat wij uw bedrijf bieden:

1

Hoger rendement

Betere inkoopprijzen, wat resulteert in meer marge.

2

Tijdsbesparing

Wij nemen alle van inkoopzaken van A tot Z uit handen.

3

Hogere beschikbaarheid van auto’s

Door ons netwerk krijgt u auto’s die normaal gesproken niet beschikbaar zijn.

Advertentie aanvraag

Zodra u een advertentie aanvraag bij ons indient zullen wij voor u informeren naar de desbetreffende auto. Hierna zullen wij alles van A tot Z voor u regelen. Het proces verloopt als volgt: we vragen de gewenste informatie op bij de verkopende partij, onderhandelen, laten het koopcontract opstellen, geven de gewenste afhaaldatum door en regelen alle vormen van nazorg waarbij ook het terugvragen van de BTW hoort.

Niet meteen raak? Geen probleem. Wij rekenen de kosten pas door na 3 pogingen.

Zoekopdracht

Bij een aanvraag voor een zoekopdracht gaan wij aan de hand van uw wensen op zoek naar een geschikte auto. Zodra we een geschikte auto hebben gevonden, gaan wij bij de verkopende partij informeren naar de mogelijkheden en in onderhandeling. Vervolgens maken wij voor u een passend voorstel, indien u hiermee akkoord gaat, sluiten wij de deal en regelen de afhandeling hiervan.

Op locatie

Heeft u een auto hebben gevonden, maar bent u niet zeker of de auto aan uw wensen voldoet? Wij rijden graag voor u naar de gewenste auto. Op locatie gaan wij voor u kijken of de auto aan uw wensen voldoet. Eventuele schades worden uitgesloten door het meten van lakdiktes. Als de auto aan al uw wensen voldoet zullen wij het proces van de koop ook uit handen nemen. We gaan in onderhandeling over de prijs en zullen het koopcontract voor u in orde maken.

Benieuwd hoe wij uw bedrijf kunnen helpen?

Voor al uw inkoopzaken, van A tot Z, kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op en we leggen je graag alle mogelijkheden voor.

1

Op welke landen zijn de diensten van toepassing?

Om optimaal rendement te behalen met onze diensten, opereren wij in Duitsland, België en Oostenrijk.

Wij handelen alle aanvragen op volgorde oud-nieuw af. Het eerste contact met de verkopende partij is doorgaans na 10 minuten. Mits de desbetreffende aanvraag binnen openingstijden van de verkopende partij ingediend is. Mocht dit niet zo zijn, wordt de aanvraag de eerst volgende werkdag in behandeling genomen.

Wij zijn de contactpersoon als het gaat om de auto, voor zowel u als de verkopende partij. Vrijwel alles wat betreft het kopen van de auto kunnen wij voor u uit handen nemen. Het enige wat u moet om de auto op NL kenteken te krijgen, is de auto betalen, het transport regelen en de import procedure starten.

Aan de hand van een formulier worden aan de verkopende partij vragen gesteld over de auto. Hierbij kijken we naar eventuele schades, onderhoud etc. De antwoorden op deze vragen worden uiteraard met u gedeeld en zijn zichtbaar in uw account. Mocht er behoefte zijn aan meer informatie, dan verzorgen wij dat uiteraard voor u.

Bedrijf

+31 0612345678
cedric@bramkampcm.nl
2022 © Bramkamp Car Mediation